Bekijk onze referenties

Dank voor de onvergetelijke avond! We hebben heerlijk met je gezongen. Het galmt nog na. En met de buurvrouw van 80 in polonaise door de kamer gaat het vast ook niet snel nog een keer gebeuren.

Marianne Koning

De workshop is ons prima bevallen, en is als teamuitje perfect verlopen.

We hadden ons van tevoren geen voorstelling hiervan kunnen maken, en ik ben blij dat ik mijn collega’s niet heb ingelicht vooraf. Zo was het effect heel spontaan.

Nicole van de Westelaken, Vermaat Groep B.V.

Nogmaals bedankt voor je inspanning om ons te ontspannen. Namens mijzelf; ik heb enorm gelachen en dat had ik net even nodig na alle spanning van de reorganisatie. De reacties van de medewerkers waren verschillend, in termen van “ik durf me niet te geven of gek te doen waar mijn collega’s bij zijn”.

De meerderheid vond het leuk en deed goed mee. Het onderlinge wedstrijdje tussen de specialisten en de routine was erg leuk, want dit speelt ook in het echt.

A.G.F. Reymer, LUMC Leiden

Bedankt voor een geweldige middag, het was heel geslaagd en we zijn allemaal een ervaring rijker. Ik persoonlijk vond het heel bijzonder, en de verhalen van de anderen waren ook heel enthousiast. ’s Avonds tijdens het eten hebben we het er nog veel over gehad. I’m Happy en Relaxed is een paar keer voorbij gekomen, rits, zoef en doing ontbraken ook niet en we hebben een rondje gemaakt met de vraag “Wie had jij op de rug?”, heel bijzonder (de een Pelle, de ander een rugzak met rotzooi, de ander een zieke dochter (die eigenlijk aanwezig had moeten zijn), ik geen persoon maar een heel mooi, fijn gevoel.

Leonie en ook wij vonden de haag met mooie lieve woorden voor Leonie heel bijzonder. Al met al hebben wij een heel bijzonder leuke, mooie, waardevolle dag gehad, mede dankzij jou. Sabine nogmaals dank en wellicht weer een keer.

Jacqueline Rombouts

Erg inspirerend. We zijn weer een hechter team geworden en hebben een fijne middag gehad (het wandelen daarna was ook heerlijk).

Lies de Regt, Zuyd, Maastricht

We hebben de workshop als heel leuk ervaren. De trainer nam ons goed mee en werden snel heel enthousiast en deden allemaal mee. Goede opzet van de workshop. Inspirerende workshop die ook goed voor andere doeleinden te gebruiken is. Deelnemers waren zonder uitzondering enthousiast.

Michel Ronkes, Geriant B.V.

Wij hebben op 18 juli 2015 een fantastische dag gehad met meer dan 5000 bezoekers. Het HAKA optreden van Iric was een groot succes!

Er waren veel toeschouwers die ervan genoten hebben.

Ank Herstel, Theater op t Zand

Ik vond het een hele leuke workshop, waarin je vrijwel iedereen hebt meegekregen om te lachen. Ook de mensen die het ongemakkelijk vonden lieten toch hier en daar wat gekkigheid zien! De middag gaf echt een heel lekker levendig gevoel en was een goede afsluiter.

Ik weet zeker dat dit mensen dichter bij elkaar brengt.

C. Spiele

Het was een leuke middag waar we veel gelachen hebben. En ik denk dat het je uitstekend gelukt is om iedereen mee te krijgen. Ook het houden van de workshop in de buitenlucht hebben we, ondanks de regen, als leuk ervaren.

Lekker gek doen voor het oog van iedereen! Na afloop van workshop hebben we nog regelmatig over de lachworkshop gesproken. Het deuntje/melodietje en het “kippenhok” is nog regelmatig teruggekomen in de discussie;-)!

Ivonne van der Linden

Enorm bedankt voor deze FANTASTISCHE lach workshop.

Een aantal leden uit ons team, hadden er in eerste instantie een hard hoofd in zo’n lach workshop. Het heeft naar zeggen een behoorlijk stoffig imago. Maar wat Sabine met ons gedaan heeft… Ze heeft ons laten huilen van het lachen, ons laten vliegen en ze gaat dwars door de schaamte heen.

GEWELDIG!

Het heeft ons meer luchtigheid gebracht op de werkvloer en de sfeer is nu beter dan voorheen. Succes met jullie onderneming en we zullen veel over jullie gaan praten.

J. Wesselink

Bij deze willen wij jullie namens het hele team nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige workshops van afgelopen vrijdag. Iedereen was (en is nog steeds) razend enthousiast en degenen die er niet waren, balen als een stekker dat ze het hebben gemist! We zullen jullie aan iedereen aanbevelen.

Het was een topmiddag/avond!!!

Monique Lambalk, Prinsenstichting, Purmerend

De HAKA workshop hebben wij met veel plezier beleefd! Het is erg leuk om je collega’s zo enthousiast mee te zien doen. Komt veel positieve energie bij vrij.

John Kuipers, KasBank Amsterdam

We zijn een relatief vers team van mensen die niet per definitie direct vrienden met elkaar zijn of worden. Om elkaar beter te leren kennen heb ik het initiatief genomen om extern “iets leuks” te doen. Dit is goed ontvangen.

Ja Sabine, ik vind je een heel leuke en stralende persoonlijkheid en ik vind het prachtig om te zien hoe jij je ding hebt gevonden.

Je weet waar je het over hebt en anticipeert op dat wat je voelt dat in de groep leeft dat doe je heel goed!

Zou u in de toekomst nogmaals kiezen voor Sabine Events? Ja zeker!!

Nelien Krijtenburg, Eyeshift

Heel leuk om een 2-daagse mee te starten! Voor de workshop dacht ik dat 60 minuten te weinig zou zijn, maar het is toch intensiever dan ik verwacht had en dus was 60 minuten voldoende. Ik vroeg mij achteraf wel af wat er gebeurt als er niemand in de groep wat extraverter is? Gelukkig waren de mannelijke HR collega’s in vorm.

Nathalie Brant, Goudengids.be, Antwerpen

Verrassend. Ik had onlangs een stukje lachworkshop op tv gezien maar dit was toch anders. Heerlijk even gek doen. Moest af en toe wel een drempel over maar er is niets mis met uit je comfortzonde gehaald te worden. Je deed het op een leuke ontspannen manier. Ook degenen die na een poosje gingen zitten, sommigen vanwege hun gezondheid en anderen omdat dit hun ding niet was, voelden zich ook vrij om dit te doen. Dat was prettig.

Het was een hele leuke ervaring en ik heb voornamelijk positieve reacties gehad. Juist om het “nergens op slaan” gek doen. Heerlijk!

Ingrid van den Brink

Iedereen die aan deze workshops heeft deelgenomen heeft enorm veel plezier gehad. Een aantal collega’s moest wel over een bepaalde drempel heen stappen, maar daarna was het erg leuk!

E. Ohoioeloen, De Weijer, Boxmeer

Wij zijn creatief, onbevangen, energiek en inspirerend

De lach is onze expertise!

Vele tevreden klanten gingen u al voor

“We hebben de workshop als heel leuk ervaren. De trainer nam ons goed mee en werden snel heel enthousiast en deden allemaal mee. Goede opzet van de workshop. Inspirerende workshop die ook goed voor andere doeleinden te gebruiken is.”

“Deelnemers waren zonder uitzondering enthousiast.”

Kies je voor teambuilding & fun? Neem dan nu contact op!