Bekijk het leukste aanbod

Het adres voor
Workshops & Trainingen
vol expressie

Ga even lekker los of krijg de neuzen van uw medewerkers dezelfde kant op. Voor groepen vanaf 10 tot 800 personen.

Lachworkshop

Een teamuitje, vrijgezellenfeest of wil je er gewoon tussenuit met vriendinnen? Dan is de lachworkshop van Sabine Events het perfecte uitstapje voor jou! Baan je in een workshop boordevol gezelligheid, eigenzinnigheid en hilariteit. In de leeftijd 8 tot 108 en in groepen van 8 tot 800 deelnemers kun je komen schateren van het lachen! Hoe meer je lacht, hoe knapper je wordt!

Neem contact met ons op en schrijf je vandaag nog in voor de Lach Workshop bij Sabine Events!

Wij geven alle workshops en trainingen op elke gewenste locatie in Nederland en België

Lachworkshop volgen? Wij bieden jou de leukste workshops!

Lachen is gezond, dat weten we allemaal. Maar wist je ook dat je na het opwekken van lach energie je bepaalde endorfine aanmaakt waardoor je pijn beter kan verdragen. Wist je ook dat je bij het lachen een geluks-hormoon aanmaakt, waar je van gaat stralen. Hierdoor toon je meer zelf vertrouwen. Hoe fijn is dat! Bij Sabine Events is lachen gegarandeerd, want met onze zelfspot, humor en gezelligheid creëren wij van elk uitje een feestje!

De lach workshop komt in verrassend veel vormen en maten. Van Lachclubs, Lach yoga en Lachtrainingen tot aan Lach weekenden en groepen. Onder begeleiding van een Lachcoach en Lachtherapeute ga je door te schateren van het lachen, een goed gevoel over jezelf krijgen en leer je de innerlijke stress en baldadigheid te overwinnen. Kortom voor een echt hilarische workshop zit u bij Sabine Events helemaal goed.

Lach je dubbel!

Wacht niet langer en ga schateren van het lachen samen met collega’s of vriendinnen. Schrijf je vandaag nog in en lach de wereld tegemoet. Je kunt je inschrijven door contact op te nemen via de website. Naast de Lach Workshop kun je bij Sabine Events voor veel meer leuke, krachtige en herinnering waardige seminars en workshops terecht. Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk contact? Mail dan direct naar info@SabineEvents.nl. Neus anders ook nog even rond op onze Facebook pagina.

Tot lach(s) bij Sabine Events!

Wij zijn creatief, onbevangen, energiek en inspirerend

De lach is onze expertise!