Humor workshop

Kijk je samen met je team naar een leuke, leerzame en vermakelijke activiteit? Dan hebben wij iets unieks voor jou: de Workshop Humor!

Om goed te kunnen samenwerken is een beetje humor op de werkvloer meer dan welkom. Daardoor verbeterd de werksfeer, word je creatiever, productiever en word je werk een feestje!

Al onze workshops zijn ervaringsgerichte activiteiten, dus ook deze! Omdat iedereen anders is, ook werkvloeren enorm verschillen, is deze Humor Workshop een unieke belevenis. Wij zetten onze energie in zodat de deelnemers de juiste teamspirit te pakken krijgen!

Iedereen heeft zn eigen gevoel voor humor. En wat op de ene werkvloer als “running gig” iedereens aan zet, gaat het bij de andere doelgroep over flauwe moppen waardoor iedereen in een deuk ligt.

Effecten:

  • Verbeterde samenwerking
  • Verbinding en plezier
  • Nieuwe inspiratie
  • Creatie!
  • Goed gevoel over jezelf

Deze Humor Workshop duurt 1 uur.  Deze activiteit is, zoals u van ons gewend bent, interactief. We kijken naar persoonlijke Humor stijlen, hoe de sfeer op de werkvloer verbetert, de kracht van Humor, Humor en positief denken, het effect daarvan en wie is de grootste komediant?

Humor op de werkvloer maakt van je werk een feestje!

Kies je voor teambuilding & fun? Neem dan nu contact op!