Lachworkshop

Hoe fijn is het om regelmatig te schateren van het lachen? Iedereen houdt wel van de lach, jammer genoeg doen wij dit vaak te weinig. Gelukkig is daar de Workshop Lachen! Wist u dat het heel gezond is? En hoe meer je lacht, hoe knapper je wordt!

Dan is daar de “uitbundige” lach, de “bescheiden” lach, de “hoezo lach ik?” lach, de “dansende” lach, de “verfrissende” lach en soms is daar de “boer met kiespijn” lach, de “OEPS ik pies bijna in mn broek” lach. Soms is daar de “Huilen van het lachen” lach. Of wat dacht u van de “Ik kan niet meer stoppen met lachen” en dan krijg je de “Pijn in je buik van het lachen”. OF gebruik de lach crème om de kaken van het lachen even in te kunnen smeren.

Het maakt niet zoveel uit hoe het eruit ziet, je kunt namelijk helemaal niets fout doen! Leuker nog, je hoeft zelf helemaal niets te kunnen!

Voor iedereen hebben wij lachworkshops, van 8 tot 108 jaar oud! Voor groepen van 8 tot 800 deelnemers. LachWorkshops voor Familiefeestjes, Personeelsuitjes, Teambuilding dagprogramma’s, Vrijgezellenfeestje, Vrijgezellenuitjes, zowel voor vrouwen als mannen. Locaties zijn mogelijk van huiskamer, achtertuin, zaal, café zaaltjes EN bij lekker weer heerlijk met de zon op je toet in de buitenlucht!!

Bij ons is de Lachworkshop een echt FEESTJE!

Lachen is gezond, dat weet iedereen.

Er is onderzoek gedaan na een uur lang Lachworkshop en wat blijkt? Na het opwekken van de Lach Energie, ook wel endorfines genoemd, kunt u pijn beter verdragen en je vergeet even al uw zorgen. Ons lichaam maakt een geluks-hormoon aan, hiervan gaat u stralen, toont u meer zelf vertrouwen en mensen willen graag bij u in de buurt zijn. Hoe fijn is dat! Dit is het resultaat van 1 uur lang Workshop Lachen!

Een Lachworkshop is te vinden is allerlei soorten en maten. Van Lachclubs, Lachyoga, Lach trainingen, lachtherapie (tegen bijvoorbeeld stress en burn-outs), Lach weekenden en Lach groepen. Vaak onder begeleiding van een Lachcoach, Lachtherapeute, Lachworkshop begeleider, Lach trainer of Lach ambassadeur.

In deze Lachworkshop gaan we baldadig spelen, krijg je een goed gevoel over jezelf en aan het einde van deze Workshop Lachen zit een GAME die we natuurlijk allemaal willen winnen!

Tijdsduur: vanaf 1 uur

Bij ons is de lach gegarandeerd!

Kies je voor teambuilding & fun? Neem dan nu contact op!