Percussie Workshop

In onze Afrikaanse Percussieworkshop gaan we met z’n allen aan de slag op de djembe’s en doundouns (bastrommels die met stokken worden bespeeld). Iedereen krijgt tijdens de workshop een eigen djembe om op te spelen.

We beginnen met een korte muzikale demonstratie en daarna leren jullie verschillende partijen spelen, die samen een opzwepend ritme vormen. Stap voor stap werken we gezamenlijk toe naar een swingend eindresultaat! We gebruiken veel humor in de workshop en het plezier met elkaar staat voorop.

In de Braziliaanse Percussieworkshop maak je kennis met prachtige traditionele Braziliaanse percussie-instrumenten zoals surdo’s, caixa’s, repeniques, agogo-bellen en tamborims. Je leert spelen op al deze trommels en gezamenlijk werk je met je groep toe naar een swingende samba ritme! Het is een energieke en dynamische workshop vol humor en plezier.

Onze Bodypercussieworkshop is zeer speciaal en echt uniek! In deze workshop gaan we met z’n allen aan de slag op ons eigen lichaam. Door middel van stampen, klappen, stemgebruik en rappen, werken we gezamenlijk toe naar een swingende climax! Door het gebruik van veel humor en doordat iedereen met elkaar samenwerkt, wordt een sterk teamgevoel gecreëerd. De workshop zit vol beweging en is zeer interactief.

Ook al heeft u TOTAAL geen ritme gevoel, deze workshop Percussie is voor iedereen!!

Kies je voor teambuilding & fun? Neem dan nu contact op!