Smartlappen Workshop

Kent u Tante Truus of Tante Sjaan? Op zeer originele wijze leren zij u de Workshop Smartlappen! Zij nemen u mee terug in de tijd……

“Bij ons in de Jordaan..lalala” Kent u het hele repertoire? Dan is de kan zeer groot dat u de microfoon in handen krijgt! Zijn de Amsterdamse Smartlappen u geheel onbekend of zingt u vals? Ook dat is geen enkel probleem! Dan doet u toch net alsof!! Tante Truus en Tante Sjaan zijn echte Smartlap Zangeressen en bij gebrek aan talent, zingen zij de hele boel aan elkaar!

In deze Smartlappen Workshop, dansen wij de polonaise, “Omdat ik zoveel van je hou!” Duet, André Hazes komt voorbij, net als de Amsterdamse Grachten, Geef mij maar AMSTERDAM!!

Mogelijkheden: deze Workshop Smartlappen is te boeken als een 1 uur durende workshop. En bij gebrek aan zangtalenten zingt de ras Amsterdamse smartlappen zang juf alle liedjes als een optreden!

Zang Workshop

Zingen is voor Iedereen! Van ons mag dat wel vaker dan alleen wanneer wij onder de douche staan. Sommige mensen zingen vals of maken geluid als gillende keukenmeiden. In deze inspirerende zangles onder leiding van een professionele zang coach, gaan wij met elkaar aan de slag! Wat is er voor nodig om te kunnen zingen vanuit hart en ziel? Wat willen wij als groep/team overbrengen en hoe? Voorbereiding is het halve werk!

We werken aan: Warming-up: fysieke losmaak en ontspanning-oefeningen:Techniek: (buik)ademhaling en stembeheersing. Tekstbehandeling, uitspraak, inleving, intenties, overgave, overdracht. Faalangst, zelfkritiek, onzekerheid overwinnen en opbouwende feedback geven. Wat we hebben geleerd passen we toe met nadruk op loslaten en plezier, met een presentatie voor elkaar hetzij een publiek van collega’s , vrienden en familie

Deze workshop kan met een Accordeonist of Pianist begeleid worden!

Mogelijkheden: Individuele zangles en voor groepen vanaf 8 personen

Een FEEST om nooit meer te vergeten!!

Kies je voor teambuilding & fun? Neem dan nu contact op!