Workshop Flirten

Flirten is luchtig: speels, zonder verwachtingen, eisen of serieuze bijbedoelingen. In deze 1 uur durende Workshop Flirten wordt er geleerd op wat voor manieren het Flirten ingezet kan worden. Noem het de kunst van de verleiding, je kunt kiezen om al flirtend door het leven te gaan en jawel, er ontstaan nieuwe contacten.

Stel, je wilt iets van iemand, zakelijk of privé, en toe op heden heb je dat nog niet voor elkaar gekregen? Dan is deze Workshop Flirten iets voor u.

Voor POWER VROUWEN en ZACHTE MANNEN

Wist je dat de Nederlandse man PAS na 13 keer doorheeft dat er met hem GEFLIRT word?
Dus HOU VOL Dames! Flirten is SPANNEND, LEUK en UITDAGEND.

NIEUW: De Online Mondkapjes Flirt Workshop

Bij het dragen van mondkapjes is het niet zo makkelijk te zien wat mensen bedoelen. Emoties en gezichtsuitdrukkingen zijn minder goed herkennen. Veel mensen zien dan vaak niet wat er word bedoeld en daardoor kunnen er al snel misverstanden ontstaan.

In deze leuke leerzame ervaringsgerichte workshop gaan we daar dieper op in. Ook hier hebben we het eigenlijk over het contact maken met de ander. En net als de standaard Flirt Workshop is deze zakelijk en voor fun te boeken

Voor een boost Zelfvertrouwen, overtuigingskracht en LEF

Wat kun je leren? Je bewust worden van je houding. Blij zijn met IK. Wat mannen willen en ook wat vrouwen verwachten. Dat laatste staat in veel boeken geschreven, wat is er nodig om een passende partner aan te trekken? Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg.

Bij ons kunt u kiezen tussen de Flirt Workshop, met als doel te durven Flirten. Maar ook kunt u bij ons terecht voor de Workshop Zakelijk Flirten.

Deze Workshop Flirten is in combinatie met de Lama/Theatersport of Humor Workshop te boeken als Teambuilding.

HUMOR-UITDAGEND-IMPROVISATIE-LEF-FEEL GOOD-BALDADIG & SEXY.

Stel, je wilt iets van iemand, zakelijk of privé, en tot op heden heb je dat nog niet voor elkaar gekregen?

Dan is de Flirten Workshop voor jou!

Kies je voor teambuilding & fun? Neem dan nu contact op!