Workshop HAKA

Ervaar de HAKA energie als KRACHTIGE TEAMBUILDING

Ennn de HAKA Workshop is eigenlijk voor iedereen! Naast dat er flink wordt gebruld, met de voeten op de grond word gestampt en daadkrachtige bewegingen worden gemaakt, leren de deelnemers zich af te stemmen op elkaar en de grondbeginselen van de authentiek vorm van de bekendste HAKA de Ka Mate! Een oeroude ceremoniële HAKA dans. Bekend van de Nieuw-Zeelandse rugbyteam – de All Blacks. Deze wordt voor het begin van iedere wedstrijd uitgevoerd.

Daarnaast gaan we aan de slag met een eigen groep HAKA. Zowel de tekst als de beweging word ter plaatse bedacht en aan elkaar gepresenteerd. Wat levert dit op? Aan het einde is een wedstrijd om de grootste HAKA krijger te worden! daarnaast zult u ervaren dat er meer groeps-dynamiek zal ontstaan. Naast de standaard Workshop HAKA van 1 en 1.5uur.

Ook kan deze ook geboekt worden als HAKA Energizer: een interactief optreden van 15 minuten. Hierin leren uw gasten in een korte tijd een aantal bewegingen met betekenis. Deze HAKA Energizer is uitermate goed geschikt voor grotere groepen.

Deze Workshop HAKA is in combinatie met de Lach Workshop of de Lama improvisatie Theater uitstekend te boeken als teambuilding.

UITDAGEND-POWER-IMPROVISATIE-TEAMBUILDING

Ervaar de HAKA energie als een krachtige teambuilding activiteit. Fantastisch voor groepen groot en klein.

Dan is deze workshop voor jou!

Kies je voor teambuilding & fun? Neem dan nu contact op!