Yoga Workshop

Beginnend met de ademhaling, gevolgd door lichamelijke inspanning, eindigend met een mentale ontspanning. Van lichte Yin tot intensieve Hatha Yoga, bij ons krijgt u het allemaal!

Yin yoga is een zachte, langzame, meditatieve vorm van yoga. Houdingen worden voor langere tijd vastgehouden, meestal 3-5 minuten, maar het kan zelfs nog langer. Hierdoor ontstaat er een (lichte) weerstand in de gebieden waarvoor de houding bedoeld is.

Het doel. Door Hatha yoga te beoefenen ben je jezelf aan het trainen om lichaam en geest samen te brengen. Innerlijke rust, met jezelf, anderen en de wereld in harmonie staan door met jezelf in contact te komen en te blijven. Dat is wat je uit Hatha yoga haalt.

Wat is het resultaat van elke dag yoga?

Yoga is eigenlijk meditatie in beweging. Daarnaast zijn we binnen de yoga veel bezig met de ademhaling. De adem is onze belangrijkste tool, een gezonde ademhaling draagt bij aan onze algehele gezondheid. Hier in het westen ademen veel mensen niet gezond meer: ze gebruiken vaak nog maar een derde van hun longcapaciteit.

Yoga is bij ons meer dan alleen maar rekken en strekken!

Kies je voor teambuilding & fun? Neem dan nu contact op!